Whirlpool JT 479 IX


Technické parametry Tento výrobek nebyl testován

cena 8 490 Kč

vybavení

rozměry: šířka x výška x hloubka
487 x 377 x 541 mm
vnitřní objem: deklarovaný
33 l
grilovací rošt
ano
crisp talíř
ano
crisp funkce
ano
hodiny
ano
kuchyňská minutka
ano
dětská pojistka
ano

Diskuze

Máte dotaz k hodnocení mikrovlnné trouby Whirlpool JT 479 IX nebo chcete vědět jak vybrat mikrovlnnou troubu? Neváhejte se nás zeptat!

Diskuze je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.
2,0
Hodnotili 1 uživatelé
5 0x
4 0x
3 0x
2 1x
1 0x

Máte zkušenosti s mikrovlnnou troubou Whirlpool JT 479 IX? Budeme rádi, když se o své postřehy podělíte s ostatními čtenáři.

Psaní recenzí je dostupné pouze pro přihlášené uživatele.

  • Pavel O. 8.1.2017

    Měli jsme v rodině kombinovanou mikrovlnou troubu Whirlpool hojně používanou k maximální spokojenosti možná 10 let. Uź ale měla odslouženo, tak jsme chtěli pořídit novou. Požadavek byl opět na ne vestavnou 3 kombinaci. Na trhu nebylo příliš možností za rozumnou cenu, ze kterých by se dalo vybírat. Volba padla (i na základě předchozí dobré zkušenosti) na značku Whirlpool a typ JT479 IX. Hned první dojmy po zprovoznění trouby nebyly dobré. Důvodem k rozladěnosti bylo především dotykové ovládání a vůbec způsob volby jednotlivých funkcí. Bez několikerého podrobného prostudování návodu, mimochodem ve kterém jsem objevil jednu (zatím) za to zcela zásadní chybu, se s troubou nebylo možné vůbec domluvit. Chyba v návodu se týká doporučení použití příslušenství pro jednotlivé funkce, kdy na str. 18 v kap. Rychlý ohřev je mezi vyhrazeným příslušenstvím uveden plastový kryt talíře. Ten bych rozhodně použít neradil - jedná se o funkci předehřevu trouby před vlastním vařením (v terminologii návodu i textů na displeji je pojem "vaření" univerzální výraz pro jakoukoli úpravu jídla v troubě), tedy bez potravin, kdy je v provozu horký vzduch spolu s grilem. Myslím, že by se při tomto režimu plastovému krytu uvnitř trouby nelíbilo.
    Šestému smyslu, kteroužto funkcí je trouba vybavena, jsme na chuť nepřišli. Připouštím ale, že to nemusí být chyba na straně trouby.
    Pokud bych měl všechny dosavadní zkušenosti s tímto výrobkem shrnout do jedné věty, asi by zněla takto. Na troubu si lze zvyknout a používat ji ke spokojenosti uživatele, i když se to někdy neobejde bez skřípění zubů.
    Čtenáře, které jsem svým příspěvkem odradil, nemohu v zájmu objektivity neupozornit na skutečnost, že se pokládám za náročného uživatele. Čehokoli.
    Všechny postřehy, kladné i záporné, jsem shrnul níže ve vyhrazené části recenze.

    • - pěkný a praktický vnější i vnitřní design v nerezovém provedení; - kombinace 3 funkcí; - velký vnitřní prostor a talíř; - rychlý předehřev trouby; - funkce Crisp
    • - překombinované ovládání; - nezřetelná či zcela chybějící indikace provozního stavu (výkonu, dosažené teploty); - zcela nepraktické dotykové ovládání na čele dvířek nad madlem (ovládací "tlačítka" jsou špatně viditelná - nepodsvětlená, je také prakticky vyloučeno nedotknout se ovládacího panelu při ovírání či zavírání dvířek a tím nezměnit nastavení); - neuvěřitelně konstrukčně nepodařené uložení skleněného talíře v unašeči (správnou polohu talíře při jeho zpětném vlkádání hledáte hodně dlouho, stává se, že talíř vyskočí z osazení unašeče i při manipulaci s nádobou uvnitř trouby během vaření); - v základní výbavě není kryt na ohřívané jídlo
    R R

Vývoj ceny Whirlpool JT 479 IX

Graf ceny produktu Whirlpool JT 479 IX poskytuje

Sdílejte

Přihlásit